Nieuw integraal softwarepakket voor de sportwereld

AllUnited levert software voor sportverenigingen en sportbonden. In augustus leverde het bedrijf een applicatie aan de Taekwondo Bond Nederland, een integraal pakket waarmee de administratie van de ruim zesduizend leden van de bond en de onderliggende verenigingen wordt beheerd. Met dit integrale pakket zet AllUnited een nieuwe stap. De softwarebouwers begonnen vijftien jaar geleden met een pakket voor hockeyverenigingen. “Een zolderkamerverhaal”, aldus directeur William van Rijn. “Onze technisch directeur Dirk Teeuwen was penningmeester bij een hockeyvereniging en besloot vanuit die functie om een applicatie te ontwikkelen voor de ledenadministratie.” Inmiddels wil het bedrijf meer bieden dan alleen een administratieprogramma. “We helpen clubs administreren, organiseren – denk aan vrijwilligers – en communiceren en denken ook mee over nieuwe verdienmodellen”, zegt Van Rijn.

Lees meer

Alle hockeyclubs hebben baat bij AllUnited

AllUnited mag in diverse sportmarkten de leidende verenigingsoplossing zijn, in de hockeymarkt is ze klein en relatief onbekend. Zeker ten opzichte van Lisa, die bijna een monopoliepositie heeft ingenomen. Vreemd omdat de grondleggers van AllUnited uit de hockeymarkt komen. We spraken op het Noordwijkse strand met William van Rijn.

Lees meer

De tennisclub van nu is AllUnited

Het begon als een droom. Clubs helpen met beter, eenvoudiger en leuker te verenigen. Een oplossing die denkt vanuit en in het belang van de club. Want een vereniging is geen gewone organisatie. Het kent andere spelregels waarbij vrijwilligers een belangrijke rol spelen. Het doel van AllUnited was en is eenvoudig: betere processen, persoonlijke communicatie, altijd en overal. Het draait om verbinding en gemak. Voor bestuur, commissies en leden. En AllUnited wil daarbij helpen.

Lees meer

Ook AllUnited lanceert app voor tennisclubs

De tennissport raakte de laatste jaren in Nederland in rap tempo leden kwijt. Juist in die krimpende markt liggen er kansen voor nieuwe initiatieven, bedacht ook AllUnited. Het Noordwijkse bedrijf had al overduidelijke wortels in het verenigingsleven met ict-toepassingen voor ledenadministratie, financiële administratie en communicatie. AllUnited gaat het dienstverleningspakket nu uitbreiden met een interactieve app.

Lees meer

Elke vereniging is er mee geholpen

AllUnited lijkt de tennismarkt in rap tempo te veroveren.
Deze totale verenigingsoplossing is er op gericht processen beter te maken, communicatie persoonlijker, altijd en overal. Willem van
Breda, penningmeester van TV Woubrugge, legt uit waarom de club er wel bij vaart.

Lees meer