Help jij mee met het ondersteunen van onze verenigingen?

Wij staan open voor partners die onze filosofie nastreven om verenigingen beter te laten verenigen. Met Apps, tools, aanvullende systemen, kennis, content en meer.

AllUnited is een onafhankelijke speler die altijd primair vanuit het belang van verenigingen denkt en handelt. 
Indien onze clubs het willen, verzorgen wij integratie met deeloplossingen. In zo'n geval proberen we met zo'n partij een constructief partnership aan te gaan.

Interesse in een partnership? Stuur ons een e-mail met jouw voorstel en de mogelijkheden die je ziet om (sport)verenigingen verder te helpen. We horen graag van je!

(Sport) Bonden en bondsapplicaties

Renflex

Een groot aantal verenigingen maken gebruik van een verenigingsapplicatie. Het pakket van AllUnited wordt ondersteund door Renflex Software in het kader van de integratie van verenigingen met de Atletiekunie.

Moederbedrijf

Hét bureau voor co-creatie. Onder één dak werken conceptdenkers, storytellers, art directors, usability experts en ontwikkelaars aan uiteenlopende communicatievraagstukken. Zowel online als offline. Dat doen we samen met de klant, én met veel plezier.

ClubApp

Een vereniging is veel meer dan een gezamenlijk logo of clubgebouw; het is een gedeelde passie. Het is iets persoonlijks, en dat hoort niet thuis in een postvak. Socie brengt de vereniging dichter bij de leden, daar waar het hoort: in de broekzak van de leden.

Clubinkomsten

Le Credit Sportif

Le Credit Sportif heeft een kassa- en betaalsysteem dat optimaal gebruiksgemak koppelt aan verhoogde controle, en dat zorgt voor een betere omzetmarge en duidelijke administratie.

ClubCollect

ClubCollect verbetert, vereenvoudigt en versnelt het innen van contributies voor clubs. Dit verbetert de cashflow en houdt het ledenaantal op sterkte. Penningmeesters zien een directe verbetering in de financiële performance van de club.

Sponsorvisie

SponsorVisie faciliteert actieve sponsoring waardoor sponsors direct resultaat uit de doelgroep halen.

Ads to Sport

Extra geld verdienen me jouw clubwebsite? Het kan! Adstosport plaatst banner op je website waar je extra geld mee verdient voor de club!

Klanten voordeel

Kortho

25% korting op pasjes printers en scherpe deals voor je clubpassen!

Sport specifiek

Hockey Academie

De online hockey academie is een webbased tool. Hierin is voor iedere leeftijdscategorie een volledige leerlijn uitgewerkt met 2 trainingen per week, voor zowel veld als zaalhockey en ook voor de keepers. Daarnaast kunnen clubs gebruik maken van het spelervolgsysteem.

One Million Hockey Legs

One Million HockeyOne Million Hockey Legs (1MHL) is a sports and business project in India and The Netherlands, contributing to strenghten Indian hockey in terms of quantity and quality.

Martin Verkerk Academy

Begin 2014 is Martin Verkerk in samenwerking met Jaap Plugge een nieuwe tennis academy gestart met een missie. Het Nederlandse tennis weer op de kaart zetten.

Partner worden?