Help jij mee met het ondersteunen van onze verenigingen?

Wij staan open voor partners die onze filosofie nastreven om verenigingen beter te laten verenigen. Met Apps, tools, aanvullende systemen, kennis, content en meer.

AllUnited is een onafhankelijke speler die altijd primair vanuit het belang van verenigingen denkt en handelt. 
Indien onze clubs het willen, verzorgen wij integratie met deeloplossingen. In zo’n geval proberen we met zo’n partij een constructief partnership aan te gaan.

Interesse in een partnership? Stuur ons een e-mail met jouw voorstel en de mogelijkheden die je ziet om (sport)verenigingen verder te helpen. We horen graag van je!

Moederbedrijf

Hét bureau voor co-creatie. Onder één dak werken conceptdenkers, storytellers, art directors, usability experts en ontwikkelaars aan uiteenlopende communicatievraagstukken. Zowel online als offline. Dat doen we samen met de klant, én met veel plezier.

ClubApp

Een vereniging is veel meer dan een gezamenlijk logo of clubgebouw; het is een gedeelde passie. Het is iets persoonlijks, en dat hoort niet thuis in een postvak. Socie brengt de vereniging dichter bij de leden, daar waar het hoort: in de broekzak van de leden.

Koppelingen clubinkomsten

Twelve

Twelve heeft een kassa- en betaalsysteem dat optimaal gebruiksgemak koppelt aan verhoogde controle, en dat zorgt voor een betere omzetmarge en duidelijke administratie.

ClubCollect

ClubCollect verbetert, vereenvoudigt en versnelt het innen van contributies voor clubs. Dit verbetert de cashflow en houdt het ledenaantal op sterkte. Penningmeesters zien een directe verbetering in de financiële performance van de club.

Sponsorvisie

SponsorVisie faciliteert actieve sponsoring waardoor sponsors direct resultaat uit de doelgroep halen.

iDeal providers

AllUnited koppelt op dit moment met twee iDeal providers: Pay.nl & Rabo Online Kassa.

Koppelingen sportspecifieke

Hockey Academie

De online hockey academie is een webbased tool. Hierin is voor iedere leeftijdscategorie een volledige leerlijn uitgewerkt met 2 trainingen per week, voor zowel veld als zaalhockey en ook voor de keepers. Daarnaast kunnen clubs gebruik maken van het spelervolgsysteem.

Renflex

Een groot aantal verenigingen maken gebruik van een verenigingsapplicatie. Het pakket van AllUnited wordt ondersteund door Renflex Software in het kader van de integratie van verenigingen met de Atletiekunie.

Zwemscore

De Internet Zwemscore Module is een administratiesysteem voor zwemlessen. Met het systeem kunnen alle gegevens die nodig zijn voor het zwemonderwijs worden geadministreerd en betalingen worden geregeld. De kern van het systeem is een zeer uitgebreid zwemlesadministratiesysteem.

Mashlink

Ledverlichting tennis

Philips

Ledverlichting tennis

AAA-Lux

Ledverlichting tennis

Sport Technologies

Ledverlichting tennis

Dotcomsport

Een webbased spelervolgsysteem voor de voetbal en hockeymarkt.

Partner worden?