Upgrade look & feel AllUnited

door | jun 3, 2021 | Nieuws

Upgrade look & feel AllUnited 

Donderdag 3 juni 2021 – Onze ontwikkelaars zitten niet stil. Veel van wat er achter de schermen wordt geprogrammeerd zie je niet meteen terug. Maar dat is bij deze update wel anders!

We zijn namelijk druk bezig geweest om onze look & feel een upgrade te geven. Het huidige design gaat alweer een tijdje mee en kon wel een opfrisbeurt gebruiken. De werking van de backoffice veranderd hiermee niet, alleen de uitstraling!

Upgrade backoffice
De look & feel update is binnenkort te zien in jouw systeem. Wanneer je bent ingelogd kom je automatisch op de homepagina terecht. Deze pagina wordt binnenkort aangepast met een persoonlijk dashboard. Superhandig! We starten met een beperkte set aan ‘widgets’ waarbij je zelf kan aangeven of je deze op je persoonlijke startpagina wil hebben. Zie je meteen of je bijvoorbeeld nog openstaande acties hebt. In de loop van de tijd voegen we extra ‘widgets’ toe, zodat je helemaal up-to-date blijft.

Nieuwe email templates
Daarnaast zijn ook de nieuwe email templates binnenkort voor iedereen beschikbaar. De standaard mails vanuit de AllUnited Backoffice krijgen namelijk een make over. Als eerste wordt het design aangepakt. In een volgende fase gaan we ook aan de slag met de communicatie en instellingen van email templates. Zo is het straks mogelijk om bijvoorbeeld je verenigingslogo zelf toe te voegen en aan te passen.

Wij kunnen niet wachten om je de nieuwe schermen te laten zien en zijn natuurlijk ontzettend benieuwd wat jullie ervan vinden. Hou je AllUnited in de gaten!

 

Laurien Tio

Laurien Tio