Maakt jouw vereniging al gebruik van de (bar)diensten- of vrijwilligers planning?

door | jun 29, 2021 | Nieuws

Maakt jouw vereniging al gebruik van de (bar)diensten- of vrijwilligers planning?

Je kan niet zonder ze, vrijwilligers. Vaak de drijvende krachten achter een vereniging. Hoe groter en complexer de vereniging, hoe complexer de vrijwilligersplanning wordt. Want ook vrijwilligers gaan soms op vakantie. Met de dienstenplanner van AllUnited heb je niet óók nog een vrijwilliger nodig om de vrijwilligers in te plannen (volg je het nog?)

Laat leden hun eigen bar- en fluitdiensten inplannen met de (bar)diensten- of vrijwilligersplanning.
Via de ledenmodule is het mogelijk om aan te geven wanneer leden voor een vrijwilligers- of fluit(arbitrage)dienst beschikbaar zijn. Hierbij kunnen ze per weekdag aangeven of ze ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds in te roosteren zijn. Daarnaast kunnen ze via een opmerkingenveld aangeven of ze nog speciale extra voorkeuren hebben of dat ze een periode vanwege vakantie of iets dergelijks echt niet in te delen zijn.

Als een lid zich voor een bardienst heeft opgegeven of voor een dienst is ingeroosterd, krijgt hij/zij binnen 60 minuten een automatische bevestigingsmail toegestuurd. Waarom er 60 minuten tussen zit? Zo krijgt je niet voor elke dienst een aparte mail, maar een handige overzichtsmail met bijvoorbeeld de 4 diensten waarvoor je je hebt aangemeld.

Handig: Voeg een puntenoverzicht op de website of ledenmodule toe
Een lid kan zelf inzien hoeveel punten zij behaald hebben met bijvoorbeeld bardiensten en hoeveel ze eventueel nog moeten behalen.

Aan het activeren van deze functionaliteit zitten eenmalige kosten verbonden.

Maak jij al gebruik van de (bar)diensten planner, maar kan je nog wel wat exta tips gebruiken? Lees dan deze handige update met 8 tips op MijnAllUnited, zodat je optimaal gebruik maakt van alle AllUnited mogelijkheden.

Demo aanvragen of meer informatie
Wil je meer informatie over de dienstenplanner of meteen een demo aanvragen? Lees hier meer informatie over de bardiensten planner of vraag hem meteen aan.

 

Sms functie
Laurien Tio

Laurien Tio