AllUnited klaar voor nieuw avontuur met nieuwe CEO Jeroen van Es

door | mrt 17, 2021 | Nieuws

AllUnited klaar voor nieuw avontuur met nieuwe CEO Jeroen van Es

Noordwijk, 16 maart 2021 – Per 1 april start Jeroen van Es als CEO bij AllUnited. Jeroen is de opvolger van William van Rijn die na 6 jaar AllUnited stopt als commercieel directeur. William gaat bij New Story (voormalig Aan Zee) aan de slag als Growth Strategist en blijft voorlopig betrokken bij strategische projecten binnen AllUnited.

Jeroen brengt een brede executive management ervaring mee welke hij opgedaan heeft bij grote internationale bedrijven. In 2018 heeft hij een Global Executive MBA afgerond aan IE Business School in Madrid met een focus op business innovation.

Een persoonlijk bericht van Jeroen:

De koffers voor mijn nieuwe avontuur zijn gepakt. Per 1 april word ik de nieuwe CEO van AllUnited. Een mooie veelbelovende scale-up waar een fantastische groep mensen hard werkt aan ’Small Community Solutions’. Met slimme software en innovatieve en ontzorgende diensten helpt AllUnited, voornamelijk binnen Nederland, (sport) verenigingen beter verenigen. Een bedrijf met ontzettend veel potentie en met dit team ben ik er zeker van dat we mooi dingen gaan realiseren voor onze communities. Laat de reis maar beginnen. Ik ben er helemaal klaar voor.”

Nog meer knappe koppen

AllUnited heeft de afgelopen jaren grote stappen gemaakt. Zo zijn er recent veel knappe koppen aan het bedrijf toegevoegd om verenigingen, stichtingen en bonden te helpen met innovatieve oplossingen. Remco Schoos startte eind vorige jaar als Product Owner om vorm te geven aan de transitie naar een SAAS-oplossing en Marlies Jager is in maart gestart als Marketing & Communicatie Lead.

Verdere groei en ontwikkeling in huidige en nieuwe markten

De afgelopen jaren wijzen uit dat AllUnited exponentieel groeit onder verenigingen, bonden en stichtingen. Een succesvolle koers, mede bepaald door de enthousiaste gebruikers die helpen praktijkgerichte innovaties te realiseren. Niemand weet waar deze reis gaat eindigen, maar mogelijkheden voor verdere groei en ontwikkeling binnen small community software zijn eindeloos.

Laurien Tio

Laurien Tio