Alle leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren, trainers en commissies in één online bestand

Wij verlossen de ledenadministrateur van veel onnodig complexe taken. Op eenvoudige wijze de complete administratie beheren en controleren. Altijd, overal, zonder dat zaken door elkaar lopen omdat alles binnen ons systeem geïntegreerd is. Zo koppelen we met de financiële administratie en zijn mutaties direct online aan de ledenadministrateur aan te bieden. Kortom, nooit meer dingen dubbel doen. Daarbij is ons systeem al 15 jaar in ontwikkeling en daardoor zeer uitgebreid en volledig.

  • Leden kunnen zelf persoonsgegevens wijzigen;
  • Families samengesteld op basis van postcode & huisnummer;
  • Digitale inschrijfformulieren komen direct bij de ledenadministrateur;
  • Automatische berichtgeving gekoppeld aan je inschrijfformulieren;
  • Formulieren naar wens inrichten, inclusief het uploaden van pasfoto’s;
  • Doorgeven van voorkeuren, denk aan vrijwilligerstaken;
  • Draai een ledenrapportage en zie wat er binnen jouw club gebeurd;
  • Synchronisatie met sportbonden voor het doorgeven van ledendata;

 

Meer voordelen voor de ledenadministrateur?

Echte verenigingsadministratie

Wij bieden als enige een geïntegreerde verenigingsboekhouding. IBAN, SEPA en iDeal proef. Met de uitzonderingen die op verenigingen van toepassing zijn, zoals familiekortingen, gespreid betalen, vrijwilligerskortingen etc. Dat maakt alles eenvoudiger en creëert extra mogelijkheden. 

Klaar voor de volgende penningmeester

Met AllUnited heb je een volledig geïntegreerde administratie, waardoor alles eenvoudig overdraagbaar is aan jouw eventuele opvolger. Dit zorgt ook voor meer transparantie en een beter en eenvoudiger financieel bestuur.

Wij nemen graag werk uit handen

Even geen invulling voor de penningmeestersfunctie? AllUnited 'No Worries' is een extra service waarbij we de uitvoerende financiële taken van de penningmeester met betrekking tot facturatie & debiteurenadministratie grotendeels overnemen. Wij doen dit volledig binnen het eigen pakket! Dus de club behoudt altijd het overzicht wat er gebeurt. Kortom altijd 100% continuïteit.

Meer binding

Leden worden tegenwoordig bestookt met informatie en daar moet jij als vereniging maar net tussen komen. Met het sturen van persoonlijk relevant nieuws, bijvoorbeeld wanneer draai ik mijn bardienst , speel ik een wedstrijd of is er een feestavond, is de kans groter dat het lid jouw nieuws leest.

Onze oplossing brengt op een slimme manier ledenbeheer, administratie, website, sporttechnische zaken en communicatie samen. Hierdoor maken we processen eenvoudiger en communicatie levendiger.

Inzichtelijk en overzichtelijk debiteurenbeheer

Werken vanuit één pakket voor de complete administratieve kern, inclusief geïntegreerde boekhouding zorgt voor overzicht per lid, altijd en overal. Daarbij maakt het systeem belangrijke zaken naar leden inzichtelijk om ze te attenderen. Denk aan openstaande posten in de persoonlijke nieuwsbrief of openstaande posten op persoonlijke ledenprofielen op de website en app. 

Onafhankelijk, 100% focus op belang vereniging

Wij ontwikkelen samen met onze verenigingen en begrijpen hoe belangrijk het voor een vereniging is om een ‘eigen gezicht’ te hebben en zich goed te profileren. Om het beste te kunnen bieden, hebben wij gekozen onafhankelijk te zijn, waardoor wij ook open staan voor andere partners van verenigingen. Zo creëer je een win-win.

Gericht op de wereld van morgen

Het AllUnited systeem is eenvoudig uit te breiden naar meerdere administraties binnen één systeem. Een systeem dat kan meegaan met een veranderende markt. Denk aan fusies of het beoefenen van meerdere sporten op één park.

Er valt veel te winnen

Wij geloven dat verenigingen veel meer uit hun club kunnen halen. Het gaat daarbij om integratie en interactie: tussen leden, relaties, partners van de club en natuurlijk met de sportbond (indien van toepassing). AllUnited biedt een breed scala aan mogelijkheden om dit kracht bij te zetten.

Een krachtige, flexibele en persoonlijke facturatietool

Gemakkelijk online (massa)factureren en herinneren. Door de uitzonderingen in de contributies vast te leggen hoef je als penningmeester niet meer te werken met losse lijstjes. Denk aan kortingen voor vrijwilligers, trainers, ereleden etc. of naar rato berekeningen als leden in de loop van het jaar/seizoen lid worden en minder hoeven te betalen.

Betere processen

Door processen zo goed mogelijk te integreren in één pakket voorkom je niet alleen veel dubbel werk, je zorgt ook dat je als bestuur sneller overzicht en inzicht krijgt aangaande de stand van zaken.

Prijsvriendelijk dus verenigingsvriendelijk

AllUnited hanteert al jaren verenigingsvriendelijke prijzen.

100% geschikt voor omni & multi sportverenigingen door flexibele boekhoudstructuren. Meerdere administraties binnen één systeem.

Bekijk onze oplossingen

Ledenadministratie

Alle leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsoren, trainers en commissies in één online bestand.

Financiele administratie

Een volledig geïntegreerde financiële administratie inclusief geïntegreerde boekhouding.

Verenigingsorganisatie

Organiseer cursussen, lessen en houdt de vrijwilligersadministratie bij.

ClubApp

Jouw club in je broekzak.

ClubCasting

De oplossing voor gerichte communicatie in het clubhuis.

Digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrieven welke per ontvanger worden samengesteld.

Verenigingswebsite

Moderne clubwebsite geïntegreerd met de verenigingsadministratie en mobiel vriendelijk.

Advantage afhangbord [tennis]

Het meest geavanceerde afhangbord op de markt, geïntegreerd met je Website en Clubapp. 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Voor iedereen binnen de vereniging biedt onze oplossing voordelen. Ben je benieuwd welke dat zijn? Kies de rol binnen de vereniging en kom er achter wat ons pakket voor jou kan betekenen!