Klaar voor de volgende stap?

Is jouw vereniging toe aan een volgende stap op het gebied van administratie, organisatie of communicatie? Ga dan voor een upgrade.  Hieronder vind je meer informatie over de upgrades. Kom je er niet uit, neem dan contact op.

Groet, Tamara.

tamara@allunited.nl

Van Club Starter naar Club Admin

Wil je ook gebruik gaan maken van onze financiële administratie om zo je facturen, incasso’s en volledige boekhouding te gaan doen. Dat kan!

Van Club Admin naar Club Manager

Wil je AllUnited gaan gebruiken voor je communicatie waarbij de nieuwe professionele website wordt gebruikt voor communicatie, inschrijven van evenement, tonen van agenda’s en nog veel meer ongekende mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Website (vernieuwen)

Wil je de website aanschaffen of misschien in een nieuw jasje steken? Dat kan. Kies uit een van onze moderne templates en maak gebruik van alle mogelijkheden.

ClubCasting

De oplossing voor gerichte communicatie in het clubhuis. Zorg voor een scherm waarop wij je clubcasting kunnen tonen. Wij maken ‘m aan en gaan!

ClubApp

Upgraden naar ClubApp Plus of ClubApp Premium? Geef leden de mogelijkheid tot interactie, plaats sponsoren in de applicatie en verdien je maandelijkse fee terug. Bekijk teampagina’s, uitslagen, spelers & standen.

Maatwerk

Een goed idee? Iets wat je ECHT nodig hebt? Vraag naar onze maatwerk mogelijkheden.

SSL certificaat

Nog geen SSL certificaat? Oeps, denk aan je veiligheid. Vraag ‘m snel aan en maak je website veilig!

Van Club Webware naar AllUnited

Dat kan! Neem contact op met Gerie of Tamara als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Recent opgeleverd & nu in ontwikkeling

AllUnited werkt dagelijks aan zowel verbeteringen als uitbreidingen van ons systeem. Met regelmatige updates houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Benieuwd waar we aan werken? Check het lab!