De handleiding

De handleiding van AllUnited telt inmiddels ruim 300 pagina's, en hij groeit nog elke dag. Toch is hij helaas nog lang niet compleet. Daarom werken we elke dag aan verbetering en uitbreiding, zodat jij steeds meer en betere informatie kan vinden en gebruiken, en zodat wij hem ook beter up-to-date kunnen houden.

i

Locatie en werking

Je vindt de handleiding via het vraagteken-icoontje rechtsboven. De bovenste balk in je beeld toont altijd de relevante informatie voor het scherm dat je op dat moment aan het gebruiken bent. Zie je de balk niet? Scroll dan eerst helemaal naar boven!

In de handleiding-balk kan je ook klikken op de link naar de volledige handleiding, die opent dan in een nieuw tabblad. Om hem te doorzoeken raden wij aan om gebruik te maken van Ctrl+F (voor Windows) of Cmd+F (voor Apple).

In de volledige handleiding zijn ook links opgenomen naar procesbeschrijvingen voor diverse onderdelen van het systeem.

Verbeteringen

Onze software wordt dagelijks verbetert en uitgebreid. Dat geldt dat net zo goed voor de handleiding. Het blijft echter een uitdaging om alle informatie helemaal up-to-date te houden. Daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Mis jij ergens informatie, of klopt er iets niet? Laat het ons weten!

Los van de inhoud werken we ook aan de structuur en werking. We proberen de indeling logischer te maken, meer filmpjes, veelgestelde vragen (FAQ's) en procesbeschrijvingen toe te voegen, en alle informatie te koppelen aan een uitgebreide zoekfunctie. Heb jij nog andere suggesties, of voorbeelden van duidelijke online handleidingen? We horen het graag!

Benieuwd naar onze cursussen? Check ze hier!

NoWorries

Kom je er niet uit? Weet je niet zeker of je alles wel goed doet? Laat AllUnited jou helpen! Onze experts hebben een pakket aan extra diensten samengesteld om de ingewikkelde klusjes voor je op te lossen. Snel en secuur, en jij hoeft je er geen zorgen meer om te maken!

Recent opgeleverd & nu in ontwikkeling

AllUnited werkt dagelijks aan zowel verbeteringen als uitbreidingen van ons systeem. Met regelmatige updates houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Benieuwd waar we aan werken? Check het lab!