Hulp nodig?

Als je een vraag hebt over het gebruik van AllUnited kan je altijd terecht bij de helpdesk. Daarnaast kan je altijd de handleiding raadplegen: we hebben meer dan 300 pagina’s aan informatie over alle onderdelen van AllUnited. Ben je nog niet zo ver? Ook bij de implementatie in AllUnited leveren wij intensieve support om jouw vereniging op weg te helpen in het systeem.

Dagelijks gebruik

Je kan onze hulp op diverse manieren inschakelen, wij proberen je zo snel mogelijk van antwoorden te voorzien op je vragen. Ook geven we tips over hoe je bepaalde dingen zelf kan oplossen. Lees hier meer over hoe je onze support kan inroepen.

Implementaties

Een goed begin is het halve werk! Dat geldt zeker voor de implementatie in AllUnited. Het uitgebreide proces doorlopen wij samen met jullie, zodat bijvoorbeeld het complete ledenbestand, de boekhouding en alle overige zaken perfect voor jullie worden klaargezet.

Handleiding

Raadpleeg altijd eerst de handleiding voordat je onze hulp inschakelt. Nog steeds niet gevonden? Laat het ons dan snel weten! Lees hier meer over de handleiding van AllUnited: waar vind je hem, hoe werkt hij, en wat kan jij doen om eraan bij te dragen.

Benieuwd naar onze cursussen? Check ze hier!

NoWorries

Kom je er niet uit? Weet je niet zeker of je alles wel goed doet? Laat AllUnited jou helpen! Onze experts hebben een pakket aan extra diensten samengesteld om de ingewikkelde klusjes voor je op te lossen. Snel en secuur, en jij hoeft je er geen zorgen meer om te maken!

Recent opgeleverd & nu in ontwikkeling

AllUnited werkt dagelijks aan zowel verbeteringen als uitbreidingen van ons systeem. Met regelmatige updates houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Benieuwd waar we aan werken? Check het lab!