Workshops

AllUnited houdt niet op bij ons softwarepakket. Wij geloven erin dat het (vrijwilligers)werk dat jij doet voor jouw vereniging niet alleen zo makkelijk, maar ook zo leuk mogelijk moet zijn. Daarom organiseren we regelmatig workshops om te inspireren en enthousiasmeren.

Voorbeelden

Sponsoring. Binnen AllUnited kan je contracten opstellen en beheren, zodat jouw sponsoren weten wat hun rechten en (financiële) plichten zijn. Maar hoe haal je die sponsoren nou binnen? En hoe bind je ze voor langere tijd aan jouw vereniging? In onze workshops Sportsponsoring behandelen we deze vraagstukken, en bieden we een platform voor AllUnited-gebruikers om ervaringen te delen.

Ook de inzet van social media wordt steeds belangrijker voor je club: hoe bereik je je leden? Hoe vind en behoud je de vrijwilligers die zo hard nodig zijn? En hoe moet je omgaan met de invloeden van omgeving en de overheid op de vereniging? Wij en/of onze partners vertellen je er graag meer over!

Tot slot nodigen we jou ook graag uit om je verhaal te doen! Deel je ervaringen met andere AllUnited-gebruikers, vertel hoe je het systeem gebruikt om het verenigingsleven leuker en makkelijker te maken!

Suggesties

Alle suggesties zijn natuurlijk van harte welkom! Heb jij onlangs kennis opgedaan die voor andere verenigingen ook nuttig is? Zou je wel eens meer willen weten over een bepaald onderwerp? Of wil jij zelf eens vertellen over je ervaringen op de club en de rol die AllUnited daar in speelt? Laat het ons weten!

Benieuwd naar onze cursussen? Check ze hier!

NoWorries

Kom je er niet uit? Weet je niet zeker of je alles wel goed doet? Laat AllUnited jou helpen! Onze experts hebben een pakket aan extra diensten samengesteld om de ingewikkelde klusjes voor je op te lossen. Snel en secuur, en jij hoeft je er geen zorgen meer om te maken!

Recent opgeleverd & nu in ontwikkeling

AllUnited werkt dagelijks aan zowel verbeteringen als uitbreidingen van ons systeem. Met regelmatige updates houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Benieuwd waar we aan werken? Check het lab!