Persoonlijke training

Aangezien de inrichting en de manier van gebruiken van AllUnited verschilt van vereniging tot vereniging kan het soms nuttig zijn om een persoonlijke training te volgen. Daarin kunnen we namelijk jouw eigen installatie gebruiken, en advies geven over jouw specifieke vragen of uitdagingen.

Hoe werkt het?

Ter voorbereiding op een persoonlijke training ontvangen we graag een overzicht met vragen en uitdagingen: wat lukt er niet, tegen welke problemen loop je aan? Wij kunnen ons daar dan op voorbereiden zodat we jou duidelijk de benodigde dingen kunnen laten zien en uitleggen.

Een persoonlijke training kan plaatsvinden bij ons op kantoor in Noordwijk, of op locatie, zoals bij jou thuis of op jouw club.

Kosten

De kosten van een persoonlijke training bedragen 80 euro per uur.

Indien de training op locatie plaatsvindt bedragen de kosten voor de reistijd 40 euro per uur, aangevuld met 19 cent per kilometer (vanaf Noordwijk).

Benieuwd naar de planning van alle aankomende cursussen?

Overige trainingen

Een persoonlijke training is duur en tijdrovend. We raden je daarom aan om eerst ons cursusprogramma goed te bekijken voordat je een persoonlijke training aanvraagt. Misschien behandelen we in ons vaste programma precies wat jij wil weten!

NoWorries

Kom je er niet uit? Weet je niet zeker of je alles wel goed doet? Laat AllUnited jou helpen! Onze experts hebben een pakket aan extra diensten samengesteld om de ingewikkelde klusjes voor je op te lossen. Snel en secuur, en jij hoeft je er geen zorgen meer om te maken!

Recent opgeleverd & nu in ontwikkeling

AllUnited werkt dagelijks aan zowel verbeteringen als uitbreidingen van ons systeem. Met regelmatige updates houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Benieuwd waar we aan werken? Check het lab!

Share This