Overige cursussen

De software van AllUnited zit boordevol slimme trucs! Veel verenigingsprocessen zijn makkelijk en snel te regelen. Al die opties maken de software echter wel complexer, dus moet je weten waar je mee bezig bent. Daarom bieden we, naast de financiële webinars, ook nog vele andere cursussen aan.

Ledenadministratie

Bij een goede inrichting van de instellingen is het beheer van je ledenadministratie in AllUnited eenvoudig. Die instellingen zijn echter een complex samenspel van relatietypes, activiteiten en categorieën, inschrijf- en afdrukformulieren, functies en routes.

De manier waarop je al die instellingen moet configureren, verschilt ook nog eens per sport. Sterker nog: de inrichting van bijna elke vereniging in AllUnited is uniek. Net als de handelingen die je moet verrichten om je ledenbestand op orde te houden. Daarom is het lastig om een gestandaardiseerde uitleg te geven over het brede onderwerp ledenadministratie.

Desondanks zijn we een serie webinars aan het ontwikkelen over de vele aspecten van ledenadministratie, net zoals we op financiëel gebied hebben gedaan. Binnenkort volgt daarover meer info, houd daarom onze website en updates goed in de gaten!

Webredactie en communicatie

In dit digitale tijdperk verloopt veel verenigingscommunicatie inmiddels via de mobielvriendelijke website, de ClubApp of E-nieuwsbrieven. Daarom biedt AllUnited uitgebreide mogelijkheden om van die media gebruik te maken, en om ze te laten samenwerken.

In deze cursus leggen we onder meer uit hoe je pagina's en artikelen kan publiceren op de website. Ook komen de inschrijf- en webformulieren aan de orde, en laten we zien hoe je de menu-structuur kan beheren. Vervolgens behandelen we de weergave van bijvoorbeeld de agenda, teampagina's, bestuur en commissies, het toekennen van rechtenstructuren en natuurlijk hoe je al deze zaken ook in de ClubApp of je E-nieuwsbrief kan verwerken.

Binnenkort gaan we deze cursus weer klassikaal organiseren tijdens de altijd populaire webmasteravond. Meer info volgt, houd dus de agenda goed in de gaten!

Overige onderwerpen

Uiteraard gaan we ook alle andere onderdelen van AllUnited verwerken in cursussen en/of webinars. Hieronder een greep uit de onderwerpen.

Activiteiten & Teams

Hoe deel je je leden in bij de juiste activiteiten en in de juiste teams?

Vrijwilligersdiensten

Geef iedereen de juiste rechten en plichten, houd zicht op de punten en de facturatie.

Lessen/cursussen/evenementen

Hoe beheer je alle evenementen of lessen en hoe ga je om met alle inschrijvingen?

ClubCasting

Maak gebruik van ClubCasting om jouw sponsoren meer aandacht te geven.

Selectie wizard

Onze nieuwe rapportage-tool al gezien? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Beoordelingen

Altijd een goed zicht op de ontwikkelingen en beoordelingen van talenten.

Benieuwd naar onze cursussen? Check ze hier!

NoWorries

Kom je er niet uit? Weet je niet zeker of je alles wel goed doet? Laat AllUnited jou helpen! Onze experts hebben een pakket aan extra diensten samengesteld om de ingewikkelde klusjes voor je op te lossen. Snel en secuur, en jij hoeft je er geen zorgen meer om te maken!

Recent opgeleverd & nu in ontwikkeling

AllUnited werkt dagelijks aan zowel verbeteringen als uitbreidingen van ons systeem. Met regelmatige updates houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Benieuwd waar we aan werken? Check het lab!