Bevestig je deelname aan Webinar Fin4 – Incasso

Heb jij je vrijblijvend aangemeld voor de webinar Fin4 – Incasso op dinsdag 26 september 2017? Dan kan je hier je deelname bevestigen. Vul nogmaals je gegevens in in het onderstaande formulier. Hiermee bevestig je je deelname, en ga je akkoord met de kosten van 25 euro per persoon.
Let op: ook als je na het invullen van dit bevestigingsformulier besluit de webinar niet bij te wonen zullen wij deze kosten in rekening brengen. Je deelname bevestigen hoef je dus in principe niet vòòr 26 september te doen.

Zo werkt het

Na het invullen van dit formulier ontvang je, zoals je van ons gewend bent, een geautomatiseerd bericht als reactie. (Houd er rekening mee dat dit enkele minuten kan duren.) In dit bericht staat de link naar GoToMeeting, de online toepassing waarmee we ons scherm met jullie kunnen delen en met iedereen kunnen praten. 

De GoToMeeting begint om 19.45 uur en geeft iedereen dus de mogelijkheid om vòòr 20.00 uur ingelogd te zijn. Om 20.00 uur zullen we beginnen met de cursus, die zal maximaal een uur duren. 

Zien hoe GoToMeeting werkt? Bekijk dan dit korte filmpje met uitleg!

Programma:

  • Instellingen voor de incasso
  • Basisregels incasso
  • Incasso aanmaken
  • Incasso controleren
  • Posten uit de incasso halen
  • Een incasso storneren
  • Bestand aanmaken
  • Bestand aanbieden bij de bank

Bekijk hier ook het programma van de overige webinars.

Deelname bevestigen

Bevestig je deelname en akkoord op de kosten via het onderstaande formulier. Heb je nu al vragen die gerelateerd zijn aan de onderwerpen die we in deze webinar behandelen? Omschrijf ze dan in het formulier zo duidelijk mogelijk, dan kunnen wij ze van tevoren beoordelen en ze tijdens de webinar beantwoorden.

Hierbij bevestig ik mijn deelname aan de webinar en ik ga akkoord met de gespecificeerde kosten.

Cursus gehad? Dan zijn we benieuwd wat je er van vond!

Recent opgeleverd & nu in ontwikkeling

AllUnited werkt dagelijks aan zowel verbeteringen als uitbreidingen van ons systeem. Met regelmatige updates houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Benieuwd waar we aan werken? Check het lab!

Share This