De AllUnited Academy

AllUnited is bezig met de opzet van haar Academy. Vanuit de Academy gaan we aan de slag om er zorg voor te dragen dat onze gebruikers het systeem beter leren kennen, en dus beter kunnen benutten. Dat doen we door het organiseren van diverse cursussen, maar ook door het verbeteren van de handleiding/helpfunctie. Bovendien bieden we workshops aan over de meest uiteenlopende aspecten van een sportvereniging.

Financiële cursussen

AllUnited biedt een uitgebreid pakket aan mogelijkheden om je financiële administratie te beheren en inzichtelijk te maken. Veel handelingen, berekeningen en verwerkingen gaan automatisch, als alles tenminste goed is ingesteld. Daarom bieden we op regelmatige basis financiële webinars aan.

Overige cursussen

De software van AllUnited zit boordevol slimme trucs! Veel verenigingsprocessen zijn makkelijk en snel te regelen. Al die opties maken de software echter wel complex, dus moet je weten waar je mee bezig bent. Bekijk hier alle mogelijke onderwerpen die we in onze cursussen gaan behandelen.

Workshops

Bijna alle gebruikers van AllUnited zijn vrijwilligers, die hun vrije tijd steken in hun eigen sportvereniging. Met de software van AllUnited proberen we je te helpen om die tijd optimaal te benutten. Daar houdt het echter voor ons niet op. Als wij je op andere manieren kunnen helpen om meer te bereiken voor jouw sportvereniging dan doen we dat graag!

Benieuwd naar de planning van alle aankomende cursussen?

Persoonlijke training

Heb jij veel bijzondere situaties in je ledenadministratie of boekhouding? Ben je er niet helemaal gerust op, en wil je het liefst een persoonlijke training om meteen jouw specifieke "probleemgevalletjes" op te lossen? Dat kan! Lees hier meer over de mogelijkheden en tarieven.

NoWorries

Kom je er niet uit? Weet je niet zeker of je alles wel goed doet? Laat AllUnited jou helpen! Onze experts hebben een pakket aan extra diensten samengesteld om de ingewikkelde klusjes voor je op te lossen. Snel en secuur, en jij hoeft je er geen zorgen meer om te maken!

Recent opgeleverd & nu in ontwikkeling

AllUnited werkt dagelijks aan zowel verbeteringen als uitbreidingen van ons systeem. Met regelmatige updates houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Benieuwd waar we aan werken? Check het lab!

Share This