Digitale presentie

binnen handbereik

Het bijhouden van de presentie tijdens lessen/evenementen, trainingen of wedstrijden was nog nooit zo eenvoudig en binnen handbereik via onze clubapp. De digitale presentie module vervangt de geprinte presentielijsten en bijbehorende archiefmappen.

Inzicht

Trainer

Altijd inzicht in de aanwezigheid van jouw deelnemers bij de lessen, evenementen, trainingen en wedstrijden. De trainer weet op voorhand hoeveel personen worden verwacht. Kan de training aanpassen of extra deelnemers erbij vragen indien er een tekort speelt.

Bestuur

Als bestuur is inzicht van de bezetting van belang. Sneller en effectiever actie ondernemen door het bestuur richting leden die al enige tijd afwezig zijn. Potentiële uittreders kunnen in vroegtijdiger stadium worden gelokaliseerd en mogelijk weer worden geënthousiasmeerd door de juiste aandacht. Of trainers bewust maken dat hun trainingen structureel over een mindere bezetting beschikken om gezamenlijk naar verbeteringen te streven. Door de presentie digitaal vast te leggen is er een beter overzicht (inclusief eerdere seizoenen) en beschikt het bestuur over een beter inzicht om adequater te handelen.

Waardevol bij

contactonderzoek Corona

Bij een uitbraak van Corona onder één van de leden is het van belang om snel en gericht te kunnen communiceren. In één oogopslag wens je het inzicht te bekijken welke personen mogelijk met elkaar in contact zijn geweest. Via de digitale presentie beschik je over een nauwkeurig overzicht van alle aanwezigen.

Privacy vriendelijk en veilig

Geen rondslingerende presentielijsten en dikke archiefmappen meer. Met de digitale presentie wordt alles digitaal bijgehouden door geautoriseerde trainers en centraal opgeslagen in jouw AllUnited database.

 

Digitale presentie activeren?

De digitale presentie module kan gebruikt worden binnen de ClubApp en de leden/trainers module.

Wil jij de module activeren? Vraag dan nu een offerte aan. Bij akkoord activeren wij de module en ontvang je van ons een digitaal stappenplan waarmee je de module voor jouw vereniging zelf kan inrichten.