Digitaal ondertekenen

onbeperkt aantal documenten & gebruikers

Geen gedoe meer met uitprinten en inscannen. Geen maximaal aantal gebruikers (zoals bij veel andere aanbieders) en een onbeperkt aantal credits. Welke vereniging wil dat nou niet. Vraag je de module vóór 1 oktober 2021 aan? Dan betaal je ook nog eens geen activatie kosten! Dat betekent een korting van €80,-.

Gebruik digitaal ondertekenen bij..

 

Inschrijfformulieren

Hierdoor zet je eenvoudig vanaf een computer of tablet een handtekening voor bijvoorbeeld automatische incasso machtigingen. Je kan het bij een inschrijfformulier zelfs verplichten.

Relatie mutaties

Ook bestaande leden kunnen via de ledenmodule of website een SEPA machtiging digitaal ondertekenen. Super handig!

Prijzen

Deze tool zal jullie een hoop tijd besparen. Geen gedoe meer met uitprinten, krabbelen, inscannen om vervolgens weer terug te sturen. Gewoon, geïntegreerd binnen jouw AllUnited systeem. De module bieden wij aan voor de eenmalige kosten van €80,- en jaarlijks vaste kosten van €150,-.

En als klap op de vuurpijl: wie voor oktober 2021 de module aanschaft, krijgt een korting van €80,- op de eenmalige kosten. Dat houdt in: de activatie is helemaal gratis!

Let op: alle genoemde kosten zijn exclusief btw. 

Digitaal ondertekenen activeren?

Wil jij de module activeren? Vraag dan nu een offerte aan. Bij akkoord activeren wij de module en zetten wij de basis instellingen voor jou klaar. Hierna kan je de teksten nog naar wens aanpassen.