Jij wilt toch ook een perfecte financiële administratie? Wij willen jou als penningmeester optimaal gebruik laten maken van onze oplossingen. Daarom bieden we speciale penningmeestercursussen aan.

  • Facebook
  • LinkedIn

Persoonlijke cursus

Het is mogelijk te kiezen voor een cursus exclusief voor de vereniging. Dit kan bij de vereniging ter plekke, maar kan ook in Noordwijk of bij een andere locatie naar keuze plaatsvinden.

De kosten hiervan zijn € 80,00 per uur excl. btw en reiskosten ad. €0,19 per km, berekend vanaf Noordwijk. De te maken reistijd (ook berekend vanaf Noordwijk) wordt in rekening gebracht tegen € 40,00 per uur.

Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!

Klassikale groepscursus

Af en toe organiseren we ook in Noordwijk een klassikale groepscursus voor de penningmeesters. Dit is inclusief versnaperingen in de zin van koffie, thee, broodjes e.d. Deze cursus neemt over het algemeen zo’n 4 uur in beslag en bedraagt € 100,00 per persoon excl. btw. Aanvangstijd is standaard 16:00 uur.

Offerte aanvragen:

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Share This