Alles voor de cricketverenigingen van vandaag!

AllUnited is dé vooruitstrevende cluboplossing voor cricketverenigingen. Van klein tot groot: een oplossing voor iedere club die op zoek is naar eenvoudigere processen, altijd en overal. Een volledig geïntegreerd systeem, daar ligt de kracht van AllUnited! Toegankelijk via ieder apparaat. Eenvoud en plezier, dat is waar wij in geloven.

Je favoriete team volgen? Nooit meer een wedstrijd missen? Uitslagen en standen bijhouden? AllUnited koppelt met de KNCB! Wedstrijden, uitslagen en competitiestanden worden opgehaald door AllUnited.

KLAAR VOOR EEN GOEDE START?

AllUnited is altijd één stap vooruit. Iedereen binnen de club wordt geholpen aan een syteem dat meer continuïteit en veiligheid biedt. Denk hierbij aan de commissies, trainers, sponsoren en niet te vergeten: de leden! Zij hebben altijd en overal toegang tot het laatste verenigingsnieuws, lessen en meer!

Waarom AllUnited voor mijn cricketvereniging?

Ons pakket groeit en onze visie op cricketverenigingen spreekt aan! Is jouw vereniging al klaar voor de toekomst? Wij bieden jou het grootste onafhankelijke cricketplatform aan met mobiele apps, koppelingen met KNCB en een handige dienstverlening zodat jouw vereniging toekomstbestendig en onderscheidend is en blijft!

Altijd in verbinding met de leden

Communicatie is bepalend voor een goede cricketvereniging. Wij bieden adaptieve websites die gekoppeld zijn aan jouw systeem. Alle ins & outs kunnen bekeken worden, waaronder bijvoorbeeld:

  • Club nieuws
  • Standen en uitslagen
  • Inschrijven voor evenementen
  • Bardiensten (en nog belangrijker, het inschrijven op de bardienst)

Wekelijkse nieuwe features

AllUnited biedt de meest complete oplossing voor verenigingen. Wij bieden een volledige relatieadministratie, meest uitgebreide financiële administratie, evenementen, trainingen, coachingsmodule, nieuwsbrieven, adaptieve websites, ClubApps en nog veel meer!

No Worries, wij nemen graag werk uit handen

Even geen invulling voor de penningmeestersfunctie? AllUnited No Worries is een extra service waarbij we de uitvoerende financiële taken van de penningmeester met betrekking tot facturatie & debiteurenadministratie grotendeels overnemen. Wij doen dit volledig binnen jouw eigen pakket! De club behoudt altijd het overzicht wat er gebeurt.

Share This