Genereer extra clubinkomsten met de baanverhuur module van AllUnited

Het commercieel verhuren van banen wordt gefaseerd uitgerold in 2020 via het Meet & Play project (KNLTB).

Op afstand huren van tennis of padelbanen voor leden en niet leden

Met de module baanverhuur biedt AllUnited de verenigingen de mogelijkheid om tennis of padelbanen te verhuren aan leden en niet-leden. Als vereniging kies je welke banen wanneer worden aangeboden en tegen welke tarieven. Leden kunnen een baan reserveren binnen de gestelde voorwaarden van de vereniging. Niet-leden reserveren een baan en betalen eenvoudig met iDeal, zodat cashless verenigingen of verenigingen met een pachter de banen zelfstandig kunnen verhuren.

Flexibel ontwikkeld voor en door clubs

Als tennisclub wil je jouw bestaande leden voordelen kunnen bieden, maar de baanbezetting zo optimaal mogelijk benutten. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom AllUnited veel flexibiliteit heeft ingebouwd. Hierdoor kiest de vereniging zelf welke bannen wanneer worden aangeboden en aan wie.

Voorbeeld: 
Het reserveren van banen door niet-leden is op zondag alleen mogelijk op baan 8 en op padelbanen 1 & 2. Je stelt in hoe lang van tevoren een baan gereserveerd mag worden en op welke wijze (via clubwebsite, clubapp of op de terminal zelf). Op basis van deze instellingen worden alleen de beschikbare banen in het baanoverzicht getoond, zodat het systeem snel en transparant werkt.

Verschillende tarieven en strippenkaarten

Het is mogelijk om verschillende tarieven in te stellen, zodat er een optimale mix van aanbod is aan te bieden aan de tennissers. Ook kan er met strippenkaarten worden gewerkt. Zo kan je bijvoorbeeld 10x spelen voor een vast bedrag.

Eén op één Integratie met de AllUnited website & afhangbord

Als jouw vereniging gebruikmaakt van de AllUnited clubwebsite kan de baanverhuur module geactiveerd worden. Hier kunnen huurders/ niet-leden banen reserveren. Na de betaling wordt de reservering direct in het AllUnited Afhangbord geplaatst. Er hoeft niet op de club bevestigd te worden omdat er al betaald is. Daarmee voorkom je teleurstelling bij andere leden omdat er altijd een actueel baanoverzicht is.

Handige inzichten en alles binnen één administratie

De volledige afhandeling van de betalingen vindt plaats in jouw AllUnited applicatie. Je hoeft dus geen dubbele administratie bij te houden. Daarmee weet de penningmeester altijd wat er speelt en hoeveel extra inkomsten er binnen komen. Binnen de AllUnited applicatie toon je eenvoudig diverse overzichten op het scherm om te kijken hoe de baanverhuur commercieel bijdraagt aan je club.

Geïnteresseerd in commercieel afhangen?

Als jullie vereniging interesse heeft om:
1. online via eigen website banen te kunnen reserveren
2. welke gekoppeld is aan het AllUnited Afhangbord
3. geschikt is voor zowel tennis- als padelbanen
4. door zowel leden als niet-leden te gebruiken
5. én welke gelijk afgerekend worden met iDEAL,

Vul dan onderstaand formulier in. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

    Club gegevens

    Contactgegevens

    Met het versturen van dit formulier ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt en ben ik op de hoogte van de Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van AllUnited B.V.

    [recaptcha]