100% mobielvriendelijke website voor ledencommunicatie & ledenwerving!

Handig, veilig & altijd actueel

Een website die van alle gemakken is voorzien? AllUnited heeft het! Wij bieden websites die zowel op mobiel, tablet en desktop 100% goed functioneren. Er is voor ieder wat wils zodat we jouw vereniging zo goed mogelijk profileren.

Ons systeem heeft een eigen eenvoudig CMS waarmee je altijd en overal de website kunt managen. Door zowel de webmaster(s) als de leden. Daarbij bouwen we jouw website volledig op. Je hoeft alleen nog de tekst aan te leveren. Uiteraard integreren we de social media, kunnen leden inloggen, heeft het bestuur eigen pagina’s en halen we actuele data op omtrent wedstrijden, uitslagen, standen & nog veel meer.

  • Meerdere template- & lay-outmogelijkheden
  • Actueel nieuws, buienrader & meer
  • Agenda’s & activiteiten
  • Youtube, Facebook, Twitter, Instagram, Flickr & meer
  • Ruimte voor clubsponsors
  • Beschermde pagina’s & agenda’s
  • Actuele standen, uitslagen & wedstrijdschema’s
  • Vrijwilligersdiensten

 

Moderne mobielvriendelijke

Een mobielvriendelijke website past zich optimaal aan qua weergave en functioneren aan het apparaat (laptop, smartphone of tablet) waarmee de website wordt bezocht. Onze websites werken met allerlei modules. Voorpagina kies je nieuws, Facebook, Twitter, de clubagenda’s, jeugdnieuws, bestuurdersnieuws, de laatste clubfoto’s en veel meer…

Besloten pagina’s

Niet alle informatie op de website hoeft openbaar te staan. Binnen AllUnited kan de auteur bepalen wie de informatie mag bekijken. Informatie kan daardoor openbaar, besloten of zelfs alleen binnen een bepaalde groep (team, commissie, etc.) worden gedeeld.

Persoonlijke pagina

Binnen een vereniging kunnen behalve wedstrijden en trainingen ook vrijwilligerstaken worden verwacht van leden. Deze informatie komt voort vanuit diverse locaties. In praktijk dient het lid op meerdere plekken te zoeken voor een volledig overzicht. AllUnited creëert persoonlijke pagina’s met hierop alle persoonlijk relevante informatie met o.a. hun agenda. Commissies hoeven slechts hun informatie in het systeem te zetten en de verspreiding volgt vanzelf.

Organisatiepagina

Ook rondom de organisatie van de vereniging lopen vele communicatiestromen. Via een duidelijk overzicht van het bestuur en de commissies voorkomt miscommunicatie en onnodig lang zoeken naar de juiste personen.

Teampagina

Een team kan alleen succesvol zijn bij een goede onderlinge communicatie. Daarom vindt AllUnited het belangrijk dat een team ook buiten de lijnen gemakkelijk kan communiceren met elkaar. Presentielijsten, wedstrijden, standen, contactgegevens van de teamleden en begeleiding dragen bij aan een betere cohesie.

Aanwezigheidsmodule

Binnen de teampagina’s wordt de mogelijkheid geboden voor leden om de eigen aanwezigheid door te geven voor wedstrijden. Deze aanwezigheid status wordt op de teampagina per wedstrijd weergeven. Is de wedstrijddatum verstreken verdwijnt deze automatisch van de teampagina. Een trainer kan met deze informatie het wedstrijdschema opbouwen op basis van aanwezigheid.

Wedstrijdpagina

Rondom een wedstrijdschema spelen een groot aantal functionaliteiten. Het toevoegen van wedstrijdafhankelijke vrijwilligersfuncties (zoals bardiensten, scheidsrechters etc.) is een van de belangrijkste. En bij dit indelen, dient er rekening gehouden te worden met transparantie, een eerlijke verdeling en de kunde en wensen van de vrijwilliger.

 

Aanvulling: sommige bonden hebben de mogelijkheid om de wedstrijdinformatie via een interface binnen te halen en te tonen binnen de communicatiemiddelen van AllUnited. De mogelijkheid hiervan is afhankelijk van een tweetal punten. In hoeverre een bondsapplicatie al ontwikkeld is en of de bondsapplicatie open is gesteld voor derden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij de bond, dan staat AllUnited je graag te woord.

7 redenen om voor een AllUnited Website te kiezen

Altijd in ontwikkeling

Onze websites zijn altijd in ontwikkeling. De laatste social media-ontwikkelingen, innovaties en meedenken over interactie zijn daarin erg belangrijk.

Klaar voor de volgende webmaster

Met AllUnited heb je een volledig geïntegreerde administratie, waardoor alles eenvoudig overdraagbaar is aan jouw eventuele opvolger. Dit zorgt voor meer transparantie en een betere website management.

Meerdere webmasters maken het makkelijk

Wij geloven in het gezamenlijk bouwen aan de website van de club. Je kunt meerdere webmasters aanwijzen die via de website artikelen plaatsen. Elk team of trainer kan artikelen plaatsen op de teampagina. Dat maakt de website voor iedereen relevant, actueel & aantrekkelijk.

Volg andere teams op je club

Volg via de website je favoriete teams. Wees altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, uitslagen en de standen.

Laat ons het werk doen

Je bent al druk genoeg met de (vrijwilligers)taken binnen de club. Het bouwen van een site is dan veel werk. Laat ons je helpen de website te ontwerpen. Dat is onze passie.

Snel & veilig

Onze websites zijn snel, veilig & goed vindbaar. Daar zorgen onze experts voor.

Prijsvriendelijk dus verenigingsvriendelijk

AllUnited hanteert al jaren verenigingsvriendelijke prijzen. Ook onze website is vergeleken bij soortgelijke geavanceerde oplossingen zeer prijsvriendelijk.

Zelfs voor Ouderen die niet uitblinken in kennis over websites en het onderhouden hiervan worden weer jong van geest met de hulp van AllUnited!

- Nico van Beelen, AOBK -

Ik heb AllUnited ervaren als een snelle, leuke, vriendelijke, accurate en zeer deskundig bedrijf dat weet wat de gebruikers willen om zo leden meer te bedienen. Verder hebben ze een prima werkend systeem waarin veel mogelijk is. Top voor elkaar!

- Marten Perdok, LTV Randenbroek -

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Voor iedereen binnen de vereniging biedt onze oplossing voordelen. Ben je benieuwd welke dat zijn? Kies de rol binnen de vereniging en kom er achter wat ons pakket voor jou kan betekenen!