Zorg dat je er bent! Of regel een vervanger.

Eens per jaar ontvang je een uitnodiging voor een bardienst. Dit is niet vrijblijvend, maar een verplichting voor de ouders van alle jeugdleden, van de Piepkuikens tot en met de A-jeugd.

Helaas merken we iedere week weer dat er ouders zijn die niet komen opdagen voor de bardienst. Vervelend voor de spelers, supporters en bezoekende clubs die moeten wachten als ze iets willen bestellen, omdat de bar onderbemand is. Vervelend ook voor de ouders die wel achter de bar staan en alle werkzaamheden moeten opvangen.

Je ontvangt de uitnodiging ruim voor de datum dat je bent ingedeeld. In de week voordat je bent ingeroosterd sturen we een reminder. De indeling staat op de website en in je persoonlijke agenda die je elke week met de nieuwsbrief ontvangt. Geen excuus dus om zomaar niet te verschijnen! Zorg dat je er bent of regel zelf een vervanger (zie de website). No-show betekent een boete van €60,00.