• Google+

Nog net voor de vakantie hebben we een leuk bericht voor jullie want: NHC gaat naar de openingswedstrijd van de Oranje Hockeydames op 18 augustus in het Wagener Stadion in Amstelveen tijdens het Rabo EuroHockey Championships 2017.

Bus is geregeld dus je stapt lekker op in Noordwijk (rond 17.00 uur) en rond 23.00 uur ben je daar weer terug. De wedstrijd begint om 20.00 uur zodat je vooraf ruim de tijd hebt om het hockeydorp en alle leuke side-events te bezoeken. NHC heeft jeugdkaarten (t/m 17 jaar) en gewone kaarten geregeld.

Wil je mee? Stuur dan een mail naar: evenementen@n-h-c.nl met je naam en leeftijd. De tickets worden alleen gecombineerd met de busreis aangeboden. Prijs voor een kinderkaart is (inclusief vervoer) € 10,00 en voor volwassenen € 12,50. We hebben een beperkt aantal kaarten dus meld je snel aan zodat je verzekerd bent van deelname.

Heel fijne vakantie allemaal!!!!!