Breng spelers naar een hoger niveau met de

beoordelingsmodule

Met de beoordelingsmodule van AllUnited, onderdeel van het Club Manager pakket, beoordeel je eenvoudig je leden of spelers.  Je legt zelf alle punten waarop beoordeeld dient te worden vast en kiest de beoordelaars. Zet de volgende stap in spelersontwikkeling of beheer de voortgang van lessen, zoals muzieklessen, tennislessen en zwemlessen. 

Beoordelen gaat verder

Een beoordeling moet meer zijn dan een momentopname. Er dient een ontwikkelingsplan getoond te worden over meerdere evaluatieperiodes. De beoordelingsmodule is daarom slim inzetbaar. Je speelt flexibel in op de veranderende doelstellingen vanuit de technische commissies. De vereniging heeft duidelijk inzicht in de competenties en het bestaande niveau van de spelers. Op die manier werkt de vereniging aan een representatief overzicht van de sporters en de bijbehorende ontwikkelingen. En ouders kunnen via de website meekijken.

Slim inzetbaar

Doordat de beoordelingsmodule via meerdere apparaten te gebruiken is, is het mogelijk om op ieder moment en elke locatie een beoordeling te maken.

Hoe wij het verschil maken

Aanvullende informatie tonen

Het is mogelijk om aanvullende informatie per beoordelingspunt toe te voegen in het formulier om ervoor te zorgen dat alle beoordelaars dit punt op dezelfde wijze beoordelen. Hierdoor worden de beoordelingen zo objectief mogelijk uitgevoerd.

Trainers beoordelen

Niet alleen spelers hoeven beoordeeld te worden. Het is ook mogelijk om de module in te zetten om de trainers te beoordelen. Zo is het mogelijk dat een coördinator zijn trainers zelf kan beoordelen.

Inzicht in beoordelingen

Door de beoordelingen te tonen op de persoonlijke pagina op de website zijn spelers en hun ouders ook op de hoogte van de beoordelingen.

Management rapportages

Het is mogelijk om een aantal rapportages van de beoordelingsmodule uit AllUnited te halen. Denk hierbij aan het bekijken van alle ingevulde beoordelingen en de voortgang hiervan. Dit kan per relatie en team. Hiermee wordt het mogelijk om de ontwikkeling van een speler of team over een langere periode te bekijken.

Volledig aanpasbaar

De standaard templates zijn volledig naar wens aan te passen. De vereniging bepaald zelf op welke beoordelingspijlers en punten beoordeeld wordt en welke zwaarte ieder onderdeel heeft.

Voortgangsgesprek

Gebruik de resultaten uit de beoordelingen als basis voor de voortgangsgesprekken met de speler of het team.

Overal inzetbaar

Langs het veld de beoordelingen voor de spelers invullen? Dat kan! De beoordelingsmodule van AllUnited maakt het mogelijk de op voorhand gemaakte beoordelingsformulieren gemakkelijk in te vullen vanaf een telefoon of tablet! De beoordelingsformulieren worden opgeslagen en zijn te koppelen aan het desbetreffendende beoordelingsmoment.

Inrichting op maat

De beoordelingsmodule is op vele manieren te configureren. Er kan veel. Denk aan zwemles, voetbal scouting, algemene progressie, keeperstraining en veel meer. Daag jij ons uit?