Breng spelers

naar een

hoger niveau

Binnen sportverenigingen wordt het steeds belangrijker om de ontwikkeling van sporters bij te houden, ongeacht leeftijd en niveau. Technische commissies bepalen de prestatieve doelstellingen waar naar gestreefd kan worden. Met deze ontwikkeling is het van belang dat de beoordelingsformulieren actueel zijn en moeten aansluiten op de ontwikkelingen van de sporters.

Met de beoordelingsmodule van AllUnited, onderdeel van het Club Manager pakket, leg je alle punten waarop beoordeeld dient te worden vast en geef je hier een waardebepaling aan mee. Dit biedt de vereniging de mogelijkheid om de volgende stap in spelersontwikkeling te zetten. De keuze voor de beoordelingsmodule van AllUnited is daarmee een strategische keuze.

Beoordelen

gaat verder

Een beoordeling moet meer zijn dan een momentopname. Er dient een ontwikkelingsplan getoond te worden over meerdere evaluatieperiodes. De beoordelingsmodule is daarom slim inzetbaar. Flexibel inspelen op de veranderende doelstellingen vanuit de technische commissies en trainers is hier onderdeel van. De vereniging heeft duidelijk inzicht in de competenties en het bestaande niveau van de spelers. Op die manier werkt de vereniging aan een representatief overzicht van de sporters en de bijbehorende ontwikkelingen.

Flexibel

Het is mogelijk om de beoordelingspunten en pijlers zelf aan te maken en te voorzien van aanvullende informatie om de betrouwbaarheid te waarborgen.

Slim inzetbaar

Doordat de beoordelingsmodule via meerdere apparaten te gebruiken is, is het mogelijk om op ieder moment en elke locatie een beoordeling te maken.

Overal inzetbaar

Langs het veld de beoordelingen voor de spelers invullen? Dat kan! De beoordelingsmodule van AllUnited maakt het mogelijk de op voorhand gemaakte beoordelingsformulieren gemakkelijk in te vullen vanaf een telefoon of tablet! De beoordelingsformulieren worden opgeslagen en zijn te koppelen aan het desbetreffendende beoordelingsmoment.

Enkele USP’s

Het is mogelijk om aanvullende informatie per beoordelingspunt toe te voegen in het formulier om ervoor te zorgen dat alle beoordelaars dit punt op dezelfde wijze beoordelen. Hierdoor worden de beoordelingen zo objectief mogelijk uitgevoerd.

Door de beoordelingen te tonen op de persoonlijke pagina op de website zijn spelers en hun ouders ook op de hoogte van de beoordelingen.

Het is mogelijk om een aantal rapportages van de beoordelingsmodule uit AllUnited te halen. Denk hierbij aan het bekijken van alle ingevulde beoordelingen en de voortgang hiervan. Dit kan per relatie en team. Hiermee wordt het mogelijk om de ontwikkeling van een speler of team over een langere periode te bekijken.

Niet alleen spelers hoeven beoordeeld te worden. Het is ook mogelijk om de module in te zetten om de trainers te beoordelen. Zo is het mogelijk dat een coördinator zijn trainers zelf kan beoordelen.

De standaard templates zijn volledig naar wens aan te passen. De vereniging bepaald zelf op welke beoordelingspijlers en punten beoordeeld wordt en welke zwaarte ieder onderdeel heeft.

Gebruik de resultaten uit de beoordelingen als basis voor de voortgangsgesprekken met de speler of het team.

Inrichting

op maat

De beoordelingsmodule bedient jouw op wenken. Er kan veel. Dat betekent wel dat deze speciaal voor jouw behoeften moet worden geconfigureerd. Daar hoef jij je niet druk over te maken. Wij regelen alles voor je in.

Neem

contact

met ons

op

Nu al een vraag voor ons? Stuur een bericht. Binnen één werkdag heb je antwoord.

Ik wil een demo aanvragen

Ik blijf graag op de hoogte van de commerciële e-mails van AllUnited B.V.

Met het versturen van dit formulier ga ik akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt en ben ik op de hoogte van de Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring van AllUnited B.V.