Bondsapplicatie

AllUnited is een breed inzetbaar systeem voor ledenadministratie, facturatie, communicatie en vastlegging/ rapportage. Veilig en extreem schaalbaar.

Op dit moment wordt er met verschillende bonden gesproken omtrent het inrichten van een nieuwe bondsadministratie. Hierin denken wij graag bij het inrichten van jouw administratie, de wijze hoe je om kan gaan met bonds- en relatienummers, financiële regelingen en statistieken, al dan niet met één van onze partners. Uiteraard denken wij ook graag mee in het ontwikkelen van jouw communicatiekanalen. Denk hierbij aan de bondwebsite, bondsapp en nieuwsbrieven.

Doordat wij zeer regelmatig in gesprek zijn met (sport) bonden, kunnen wij jou vrijblijvend adviseren.

Financiële diensten voor bonden

Wanneer je als bond jouw administratie in AllUnited doet, zijn er mogelijkheden om de facturatie voor sportbonden te doen. Daarmee bieden we een totaaloplossing voor sportbonden aan op het gebied van het innen van de contributie en  het verzenden van facturen. Het opstellen van de jaarrekening behoort tevens tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Heb jij als bond een wens op het gebied van ledenadministratie, facturatie van contributies en vastlegging van zaken omtrent leden of koppelingen met clubs?

William van Rijn

Commercieel directeur

Share This