AllUnited als

Bondsapplicatie

AllUnited is een breed inzetbaar systeem voor ledenadministratie, facturatie, communicatie en vastlegging/ rapportage. Veilig en extreem schaalbaar. Wij denken graag mee bij het inrichten van jouw administratie, de wijze hoe wordt omgegaan met bonds- en relatienummers, financiële regelingen en statistieken, al dan niet met één van onze partners. Uiteraard denken wij ook graag mee in de wijze waarop de communicatie kanalen worden ingezet.  Denk hierbij aan de bondwebsite, bondsapp en nieuwsbrieven.

Doordat wij zeer regelmatig in gesprek zijn met (sport) bonden, kunnen wij jou vrijblijvend adviseren.

Financiële diensten voor bonden

Wanneer je als bond jouw administratie in AllUnited doet, zijn er mogelijkheden om de facturatie voor sportbonden te doen. Daarmee bieden we een totaaloplossing voor sportbonden aan op het gebied van het innen van de contributie en het verzenden van facturen. Het opstellen van de jaarrekening behoort tevens tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Heb jij als bond een wens op het gebied van ledenadministratie, facturatie van contributies en vastlegging van zaken omtrent leden of koppelingen met clubs? Neem dan contact op met William van Rijn.

Bonden waarmee wij samenwerken

TAEKWONDOBOND NL